Using v3 on dual monitor system

Our genealogy database program.

Moderator: Nick Hunter

Post Reply
ijhedges
Posts: 5
Joined: Mon May 25, 2009 2:19 pm
Location: UK
Contact:

Using v3 on dual monitor system

Post by ijhedges » Mon May 25, 2009 2:54 pm

I have just upgraded to KithKin Pro v3 on a dual monitor system. I have the software set to run on the right hand monitor of the pair.

The default locations of the Tree Area control, Manage Layers and Timeline boxes are not visible in this configuration.
Running the software on the left monitor causes the Tree Area control, Manage Layers and Timeline boxes to appear on the extreme right hand side of the left monitor. Once they have been opened once in this position they work fine on the right hand monitor.

Not really a problem, just a note on how to get around it.

ijhedges
Posts: 5
Joined: Mon May 25, 2009 2:19 pm
Location: UK
Contact:

Post by ijhedges » Mon May 25, 2009 3:01 pm

Show relationship does the same (Alt C to close the invisible window)

ijhedges
Posts: 5
Joined: Mon May 25, 2009 2:19 pm
Location: UK
Contact:

Post by ijhedges » Mon May 25, 2009 3:12 pm

It doesn't remember the locations when reopening the software, so you have to do the above each time :(

Nick Hunter
Posts: 666
Joined: Sun Dec 18, 2005 9:36 am
Location: SpanSoft, Scotland
Contact:

Post by Nick Hunter » Tue May 26, 2009 7:45 am

Hi,

There are currently some issues with dual-monitor systems which we are working to fix.

Which mode are you using; Clone, Span or Dual-view ?

ijhedges
Posts: 5
Joined: Mon May 25, 2009 2:19 pm
Location: UK
Contact:

Post by ijhedges » Tue May 26, 2009 9:03 pm

Hi Nick,

I am using Dual View. My primary monitor is the right hand one, with Windows extended onto the left hand one.

Regards,

Ian

Nick Hunter
Posts: 666
Joined: Sun Dec 18, 2005 9:36 am
Location: SpanSoft, Scotland
Contact:

Post by Nick Hunter » Tue Jun 02, 2009 4:42 pm

This bug was fixed in V3.0.2

ijhedges
Posts: 5
Joined: Mon May 25, 2009 2:19 pm
Location: UK
Contact:

Post by ijhedges » Sat Jun 06, 2009 7:19 am

Thank you. Working fine now

Post Reply