Version 3.1.0

Our genealogy database program.

Moderator: Nick Hunter

Post Reply
avonjohn
Posts: 2
Joined: Wed Jun 02, 2010 4:35 pm

Version 3.1.0

Post by avonjohn » Wed Jun 02, 2010 4:40 pm

Newly arrived CD is installed. How do I get the data from my old Kith & Kin Pro onto the new programme? Nothing seems to work.

Nick Hunter
Posts: 668
Joined: Sun Dec 18, 2005 9:36 am
Location: SpanSoft, Scotland
Contact:

Post by Nick Hunter » Fri Jun 04, 2010 8:21 am

Hi,
For database conversion instructions, please refer to your order-confirmation email and this forum topic: viewtopic.php?t=243

avonjohn
Posts: 2
Joined: Wed Jun 02, 2010 4:35 pm

V3 activation

Post by avonjohn » Sun Jun 13, 2010 10:41 pm

Nick
Many thanks for advice, which promptly resolved the point.

I backup all data on an external hard drive. Advice on the best means of doing so with V3 would be appreciated. I have copied and pasted the DATA file in the past.

JR

Nick Hunter
Posts: 668
Joined: Sun Dec 18, 2005 9:36 am
Location: SpanSoft, Scotland
Contact:

Post by Nick Hunter » Mon Jun 14, 2010 9:55 am

Hi,

Kith and Kin Pro V3.1 has a built-in backup/restore feature. You will find these in the "File | Database" menu.

Post Reply