www.spansoft.org

SpanSoft help and discussion forums.
It is currently Mon Mar 27, 2017 11:20 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cut a line in two
PostPosted: Mon Feb 09, 2015 9:27 am 
Offline

Joined: Sun Aug 13, 2006 12:19 am
Posts: 10
Location: New Zealand
Is it possible to cut a drawn line in two?

The charts I'm making at the moment have lines that go over multiple pages, currently I'm having to re-draw the lines so I can insert a few things at the page edges. Would save a lot of time if I could just snip it in two and move the lines.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cut a line in two
PostPosted: Tue Feb 10, 2015 3:41 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 18, 2005 10:36 am
Posts: 638
Location: SpanSoft, Scotland
Hi,
That's a great idea! We will look into whether we can implement that.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group