www.spansoft.org

SpanSoft help and discussion forums.
It is currently Fri Apr 28, 2017 6:51 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 08, 2014 7:09 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 31, 2014 2:27 pm
Posts: 4
I have a large tree in Treedraw v4.2.0. I have decided I want to import an extra piece of data, an occupation field, from Kith & Kin that I have not previously imported. This is working fine for all new imports of data. Is there any way of getting this new field to appear on the existing data already in the tree? I do not want to have to re-import the existing data, just update it. Many thanks and love K&K and Treedraw. :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 09, 2014 12:39 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 18, 2005 10:36 am
Posts: 638
Location: SpanSoft, Scotland
Hi,
You could use "Format | Database link" on every person's details in the chart to add the Occupation field but the additional text from the occupation, when you use "Edit | Update text", would most likely overlap the chart elements below it. The only way to get the chart properly spaced automatically is to import the tree again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group